Cine şi de ce (nu) utilizează Internetul?!

În Uniunea Europeană…

 • Potrivit datelor cercetării explorării active a resurselor Internet în rândul cetăţenilor Uniunii Europene, o treime din locuitorii statelor Uniunii Europene niciodată nu au utilizat Internet-ul. În mediu, fiecare al patrulea cetăţean al Uniunii Europene, niciodată nu a folosit computerul.
 • O treime din cei care nu utilizează computerul şi resursele Internet, explică acest lucru prin lipsă de necesitate, circa un sfert – argumentează prin faptul că nu-şi pot permite luxul utilizării noilor tehnologii din cauza costului mare al acestora.

  În Republica Moldova…

 • Potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), numărul abonaţilor la servicii internet a crescut spre finele primului trimestru al anului curent cu 143 la sută în comparaţie cu anul 2008 şi numără 168 mii de utilizatori.
 • Anual, numărul de abonaţi ai accesului fix la internet se dublează. De obicei, utilizatorii se transferă de la sistemele simple, la cele mai performante şi cu viteză mare, în dependenţă de posibilităţile pe care le oferă diferite raioane ale Moldovei. Cele mai multe servicii de internet de mare viteză sunt prestate totuşi în oraşele mari ale ţării noastre.
 • Republica Moldova ocupă locul cinci în CSI la capitolul infiltrării serviciilor de acces multimodal la internet, arată datele unor cercetări, efectuate recent de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

  (Sursa: infoportal.md)

  Reclame

 • Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: